ESPERIO

Akoestiek voor HiFi,
Home Cinema
en Studio

Akoestiek bepaalt de beleving bij stereo en suround.

Met Esperio ben je zeker van perfecte akoestiek in de huiskamer, luisterruimte, thuisbisocoop en studio.

Wij zorgen voor die andere helft

De meeste audio en home cinema liefhebbers letten op goede apparatuur. Maar meer dan de helft wat je in een kamer hoort zijn de reflecties van de wanden en plafond/vloer. De akoestiek is daarom bepalend voor de geluidsbeleving, zeker bij hifi audio en home cinema.

Met onze ervaring met honderden projecten van akoestiek verbeteren bij stereo-audio en home cinema kunnen wij de gewenste beleving vormgeven. Met de juiste combinatie van reflectie, absorptie en diffusie halen wij uit iedere ruimte het maximale. Dit kan een enkele huiskamer zijn of een compleet nieuw gebouwde home cinema ruimte. 

Naast geluid is ook wat je ziet belangrijk. Daarom letten wij ook op het uiterlijk van onze producten en bieden gekwalificeerd interieur-styling advies.

Frank3

Frank Imholz, directeur Rivasono BV

Alles voor de perfecte beleving 

Interieur design en styling advies 368 207

Esperio Styles

Stap binnen in een unieke wereld met de Esperio Styles. Professioneel ontworpen, voor perfectie in sfeer, beeld en geluid. Kies de gewenste interieurstijl en geniet. 

Interieur design en styling advies 368 207

Esperio akoestische producten

Met onze Esperio akoestische producten maken we iedere ruimte beter klinkend. Als losse toevoeging of als compleet geïntegreerd wandsysteem.

Interieur design en styling advies 368 207

Advies en ontwerp

Wij adviseren bij alle audio en home cinema akoestiekvragen. Van één enkel paneel tot een compleet ontwerp voor een home cinema ruimte. 

 

 

Interieur design en styling advies 368 207

Esperio akoestiek methode

Wij hebben audio/surround akoestiek helder gemaakt met onze Esperio akoestiek methode. Profiteer van onze ervaring voor gegarandeerd succes. 

Interieur design en styling advies 368 207

Beeld, geluid, licht en domotica

Indien gewenst zorgen wij, met onze partners, voor een complete oplossing waarbij alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd, met één aanspreekpunt. 

Interieur design en styling advies 368 207

Bouw, montage en realisatie

Wij kunnen de nieuwe home cinema, luisterruimte of game-room geheel professioneel afgemonteerd opleveren, inclusief beeld- en geluidsapparatuur en verlichting. 

Ervaring met audio / home cinema

Wij adviseren bij akoestiek voor geluidsweergave. Van het verbeteren van de Hifi audioweergave in een huiskamer tot een plan voor het bouwen van een complete home cinema.
 
Wij zijn zelf audio- en muziekliefhebbers en werken samen met audiodealers, importeurs en specialisten voor beeld, geluid en verlichting en afbouw. Hierdoor kunnen, indien gewenst, ook  als "one stop shop" optreden.
Lees meer over het advies voor audio / home cinema
Rivasono Esperio akoestische PanelDiffuser en akoestische wandpanelen in audio luisterruimte 800 450

Esperio akoestische producten

Akoestische absorbers, diffusers en reflectors.

Alles wat nodig is voor perfecte akoestiek.

Door ons speciaal ontwikkeld voor de best mogelijke audio en home cinema beleving.

Lees meer over de Esperio akoestische producten

Succesgarantie met de Esperio methode

In de Esperio methode hebben wij het optimale akoestiek model voor een luisterruimte of home cinema vastgelegd.

Het is er in drie niveau's: Silver, Gold en Platinum. Alle drie zorgen ze voor bijzonder goed klinkende stereo en surround. Het verschil zit o.a. in de mate waarin ruimtelijkheid nog meer tot z'n recht komt.

Deze bewezen goed werkende Esperio methode kan naar wens en budget geheel of gedeeltelijk gerealiseerd worden en is aan te passen aan iedere ruimte.

Wat klanten
over ons zeggen

Klantbeoordeling gemiddeld

9,8/10

"De meting en daarop volgende luistersessie bevestigde dat het een bijzonder fijne luisterruimte is geworden. De muziek is vol kracht en dynamiek, en klinkt zeker niet dof. Tegelijkertijd is er ontzettend veel rust, waardoor je alle instrumenten en artiesten precies kunt plaatsen en tonen prachtig uitsterven. Ik heb voor het eerst in meer dan 5 jaar het idee dat ik nu echt het maximale uit mijn set haal (Blumenhofer + Ear Yoshino).

Dit traject heeft voor mij nog eens bevestigd dat, voor het genieten van muziek, de kamer en de akoestiek echt wel de allerbelangrijkste factor is.

En in mijn ogen is er geen betere en fijnere partij om zo’n traject mee in te gaan dan Rivasono. Ik heb de samenwerking met Frank zeer prettig gevonden; er wordt echt de tijd genomen, er is heel veel mogelijk, ik heb onderweg van alles geleerd en vooral een prachtig eindresultaat! "

- Sander van der Putten

Bekijk de praktijkfoto's

Doe inspiratie op met de voorbeelden van onze Hifi audio en home cinema projecten.

Bijna alles is mogelijk; wij bespreken graag uw wensen!

 

Bekijk de praktijkfoto's
Rivasono akoestische curvediffusers in luisterruimte2b 640 360
akoestiek adviseur 368 207

Ernst Coutinho, akoestisch specialist

Persoonlijk advies

Wij adviseren graag over de mogelijkheden om met onze adviezen, akoestische ontwerpen en Esperio producten, uw Hifi audio of home cinema beleving perfect te maken.

In onze showroom kunnen wij alle praktijkvoorbeelden laten zien, de plannen bespreken en alle producten en materialen laten zien.

Neem contact op
Bent u een zakelijke of particuliere bezoeker?
Via deze keuze bieden wij u de beste informatie.

Contactformulier

We helpen u graag verder! Heeft u een specifieke vraag over uw situatie, over één van onze producten/oplossingen of wilt u een adviesafspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in.