Ondanks de maatregelen omtrent de uitbraak van het COVID-19 coronavirus gaat ons bedrijf gewoon door.

We hebben de nodige maatregelen getroffen om onze showroom veilig te kunnen gebruiken en daarnaast kunnen wij, dankzij onze jarenlange ervaring (1600+ projecten) en digitale tools, goed advies op afstand geven.

Rivasono HiEnd Home Cinema project Zwitserland design1
 

Optimale akoestiek voor de ultieme Hifi, audio en home cinema beleving

Wij zorgen voor die andere helft

De meeste audio en home cinema liefhebbers letten op goede apparatuur. Maar meer dan de helft wat je in een kamer hoort zijn de reflecties van de wanden en plafond/vloer. De akoestiek is daarom bepalend voor de geluidsbeleving, zeker bij hifi audio en home cinema.

Met onze ervaring met honderden projecten van akoestiek verbeteren bij stereo-audio en home cinema kunnen wij de gewenste beleving vormgeven. Met de juiste combinatie van reflectie, absorptie en diffusie halen wij uit iedere ruimte het maximale. Dit kan een enkele huiskamer zijn of een compleet nieuw gebouwde home cinema ruimte. 

Naast geluid is ook wat je ziet belangrijk. Daarom letten wij ook op het uiterlijk van onze producten en bieden gekwalificeerd interieur-styling advies.

Frank3

Frank Imholz, directeur Rivasono BV

Alles onder één dak

Interieur design en styling advies 368 207

Advies en ontwerp

Wij adviseren bij alle audio en home cinema akoestiekvragen. Van één enkel paneel tot een compleet ontwerp voor een home cinema ruimte. 

Interieur design en styling advies 368 207

Akoestische producten

Met onze Esperio akoestische producten maken we iedere ruimte beter klinkend. Als losse toevoeging of als comleet geintegreerd wandsysteem.

Interieur design en styling advies 368 207

Bouw, montage en realisatie

Samen met onze vaste partners kunnen wij de ruimte geheel afmonteerd opleveren. Indien gewenst inclusief beeld- en geluidsapparatuur en verlichting. 

Ervaring met audio / home cinema

Wij adviseren bij akoestiek voor geluidsweergave. Van het verbeteren van de Hifi audioweergave in een huiskamer tot een plan voor het bouwen van een complete home cinema.
 
Wij zijn zelf audio- en muziekliefhebbers en werken samen met audiodealers, importeurs en specialisten voor beeld, geluid en verlichting en afbouw. Hierdoor kunnen, indien gewenst, ook  als "one stop shop" optreden.
Lees meer over het advies voor audio / home cinema
Rivasono Esperio akoestische PanelDiffuser en akoestische wandpanelen in audio luisterruimte 800 450

Esperio akoestische producten

Akoestische absorbers, diffusers en reflectors.

Alles wat nodig is voor perfecte akoestiek.

Door ons speciaal ontwikkeld voor de best mogelijke audio en home cinema beleving.

Lees meer over de Esperio akoestische producten

Succesgarantie met Esperio akoestiek

In het Esperio akoestiek-concept hebben wij het optimale akoestiek model voor een luisterruimte of home cinema vastgelegd.

Het is er in drie niveau's: Silver, Gold en Platinum. Alle drie zorgen ze voor bijzonder goed klinkende stereo en surround. Het verschil zit o.a. in de mate waarin ruimtelijkheid nog meer tot z'n recht komt.

Dit bewezen goed werkend Esperio akoestiek-concept kan naar wens en budget geheel of gedeeltelijk gerealiseerd worden en is aan te passen aan iedere ruimte.

Wat klanten
over ons zeggen

Klantbeoordeling gemiddeld

9,8/10

"De meting en daarop volgende luistersessie bevestigde dat het een bijzonder fijne luisterruimte is geworden. De muziek is vol kracht en dynamiek, en klinkt zeker niet dof. Tegelijkertijd is er ontzettend veel rust, waardoor je alle instrumenten en artiesten precies kunt plaatsen en tonen prachtig uitsterven. Ik heb voor het eerst in meer dan 5 jaar het idee dat ik nu echt het maximale uit mijn set haal (Blumenhofer + Ear Yoshino).

Dit traject heeft voor mij nog eens bevestigd dat, voor het genieten van muziek, de kamer en de akoestiek echt wel de allerbelangrijkste factor is.

En in mijn ogen is er geen betere en fijnere partij om zo’n traject mee in te gaan dan Rivasono. Ik heb de samenwerking met Frank zeer prettig gevonden; er wordt echt de tijd genomen, er is heel veel mogelijk, ik heb onderweg van alles geleerd en vooral een prachtig eindresultaat! "

- Sander van der Putten

Bekijk de praktijkfoto's

Doe inspiratie op met de voorbeelden van onze Hifi audio en home cinema projecten.

Bijna alles is mogelijk; wij bespreken graag uw wensen!

 

Bekijk de praktijkfoto's
Rivasono akoestische curvediffusers in luisterruimte2b 640 360
akoestiek adviseur 368 207

Ernst Coutinho, akoestisch specialist

Persoonlijk advies

Wij adviseren graag over de mogelijkheden om met onze adviezen, akoestische ontwerpen en Esperio producten, uw Hifi audio of home cinema beleving perfect te maken.

In onze showroom kunnen wij alle praktijkvoorbeelden laten zien, de plannen bespreken en alle producten en materialen laten zien.

Neem contact op

Deskundig advies in showroom

Eco-friendly designproducten

Professionele montageservice

Klantbeoordeling 9,8/10

Gratis advies & meting

Eco-friendly designproducten

Professionele montageservice

Klantbeoordeling 9,8/10

Klik hier voor advies
Klik hier voor advies