Ondanks de maatregelen omtrent de uitbraak van het COVID-19 coronavirus gaat ons bedrijf gewoon door.
Dankzij onze digitale tools en jarenlange ervaring (1400+ projecten) kunnen wij goed advies op afstand geven.

Meubels en interieurs op maat

 

Op maat 

Al sinds 1996 maken wij meubels en interieurs op maat, geheel naar uw eigen smaak en idee. Met moderne machines maar met gevoel voor traditie en kwaliteit.

Geheel naar uw eigen idee en smaak maken wij uw meubel of interieur op maat. Dit kan een ontwerp gebaseerd op een van onze eigen modellen zijn, maar ook een ontwerp van uzelf zijn of uw (binnenhuis)architekt. Uiteraard denken wij graag mee en letten ook direct op bijvoorbeeld de constructie.

 

De beste materialen

Alleen de beste materialen worden gebruikt bij Meubelatelier Jacco Bakker. Daar waar mogelijk wordt FSC gekeurd hout gebruikt. Al het massieve hout wordt door ons persoonlijk uitgeselecteerd en in eigen werkplaats geschaafd en verlijmd.  Niet alleen het hout en plaatmateriaal, maar ook ons meubelbeslag zoals o.a. ladengeleiders en scharnieren zijn van de hoogste kwaliteit. Bijna alle vakbeurzen worden door ons bezocht en ook houden onze leveranciers ons op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de meubelbranche. Hierdoor kunnen we ook u vaak als een van de eerste kennis laten maken met nieuwste producten op de markt. 

 

Bezoek onze showroom en atelier voor een vrijblijvend gesprek.

 

ContactgegevensRivasono partner Jacco Bakker

 

Showroom & atelier:

Dopplerstraat 33

1704 SR Heerhugowaard

Tel. 072 - 57 15 999

www.jaccobakker.nl

  Zoek je werk met echte groeimogelijkheden in een gezellig team ? Kijk dan bij onze vacatures!