Rivasono interieur akoestiek design en styling advies kantoor1 800 450

Telefonisch advies over akoestiek op het werk

Persoonlijk en deskundig

Op alle akoestiekvragen een antwoord

Welke akoestische oplossing werkt het beste voor mij?

Voor iedere ruimte en gebruik ervan is de ideale akoestiek te bepalen. Op basis onze kennis en ervaring adviseren wij wat de ideale akoestiek is en wat er nodig is om deze te bereiken. Hierbij gebruiken wij ons Sonar akoestiek adviessysteem met gegevens van alle soorten ruimtes.

Welke producten moet ik kiezen?

Wandpanelen, plafondpanelen, een combinatie? Er zijn veel mogelijkheden om met onze producten de akoestiek te verbeteren. Wij hebben producten voor ieder budget. Ook maatwerk is mogelijk. Voor extra hulp bij keuzes van paneel-afbeeldingen en kleur bieden wij interieur design advies.

Waar moeten de producten komen?

De plaats van akoestische producten is bepalend voor de werking ervan. Dit gebruiken wij om met zo min mogelijk producten de akoestische verbetering te kunnen realiseren. Hiermee kunnen wij ook grote ruimten efficient akoestisch verbeteren. Wij adviseren u graag! 

akoestiek adviseur 368 207

Bram Degens, akoestisch adviseur

Gratis persoonlijk advies

Deskundig advies per telefoon over akoestiek verbeteren op het werk: wat is de beste oplossing en met welke producten is de akoestiek het beste te verbeteren. Uit onze ervaring met meer dan 1600 projecten kunnen wij goed op afstand adviseren bij alle vragen over akoestiekverbeteren op het werk.

Bel met ons en krijg persoonlijk advies.

Bel direct 0348 769 106
Bent u een zakelijke of particuliere bezoeker?
Via deze keuze bieden wij u de beste informatie.

Contactformulier

We helpen u graag verder! Heeft u een specifieke vraag over uw situatie, over één van onze producten/oplossingen of wilt u een adviesafspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in.